خیار یکی از میوههای بسیار کم کالری است و میتواند به لاغری و سلامت و شادابی پوست کمک کند. شما میتوانید این میوه را به شکل خرد شده در تهیه سالاد استفاده نموده و یا حتی آب خیار را به رژیم غذایی خود اضافه کرده و از خواص فراوان آن برای پاکسازی کبد و سلامت پوست بهرهمند شوید. این متن از سایت الوین قرار است دو روش تهیه آب خیار را به شما معرفی نماید تا بتوانید از این آبمیوه در روزهای گرم تابستان به عنوان یک نوشیدنی کم کالری و خنک استفاده نمایید.
برای گرفتن آب خیار و انواع میوه های دیگر شما می توانید از دستگاه آبمیوه گیری صنعتی الوین استفاده کنید.
روش اول: تهیه آب خیار به روش ساده
- مرحله اول: پوست خیار را با چاقو و یا پوستکن بکنید تا چسبندگی پوست خیار بافت آب خیار شما را تغییر ندهد.
- مرحله دوم: دو انتهای خیار را با چاقو جدا کنید زیرا دو انتهای خیار بافت سفتی دارد و به سختی میتوان آب آن را گرفت.
- مرحله سوم: خیار را برش داده به قطعات کوچک تقسیم کنید. هرچه قطعههای خرد شده خیار کوچکتر باشند کار شما آسانتر است.
- مرحله چهارم: خیارهای خرد شده را در میکسر یا مخلوطکن بریزید. مرحله پنجم: سرعت میکسر یا مخلوطکن را بر روی دور تند یا معمولی قرار دهید تا آب خیار کاملا گرفته شود.
- مرحله ششم: آب خیاری که تهیه کردهاید ممکن با کمی پالپ همراه است. در صورتی که به پالپ یا تفاله آب خیار علاقه ندارید، میتوانید مخلوط پالپ و تفاله را از صافی گذرانده و آب خیار خالص بدست آورید
روش دوم: تهیه آب خیار شیرین شده
- مرحله اول: در ابتدا پوست خیار را کنده و خیارها را خرد میکنیم. میتوانید خیار را رنده کرده و یا به صورت خلالی برش دهید.
- مرحله دوم: 500 میلیلیتر آب و 1.3 گرم شکر را داخل ماهیتابه یا قابلمه متوسط ریخته و بر روی دمای ملایم قرار دهید تا آب و شکر به جوش بیایند. این مخلوط باید به خوبی هم زده شود تا شکر کم کم داخل آب حل شده و کمی غلیظ شود.
- مرحله سوم: پس از جوشیدن آب و شکر، خیارهای رنده یا تکه شده را به ترکیب آب و شکر اضافه کنید و بگذارید بر روی شعله ملایم تا 10 دقیقه گرم شود.
- مرحله چهارم: ترکیب خیار و آب و شکر را از روی گاز بردارید و بگذاریم به آرامی خنک شود.
- مرحله پنجم: پس از خنک شدن ترکیب، آن را داخل میکسر ریخته و 30 میلیگرم عسل به آن اضافه کنید. پس از افزودن عسل با سرعت بالا ترکیب را میکس کنید تا آب خیار خالص باقی بماند.
- مرحله ششم: در انتها برای جدا کردن آب خالص خیار از پالپ آن، میتوانید از پارچههای منفذدار آشپزی به عنوان صافی استفاده کنید.
سخن پایانی
طرز تهیه آب خیار بسیار ساده بوده و شما میتوانید با کمترین دردسر به همان روشی که در این متن به آنها اشاره شد این آبمیوه را تهیه نمایید. همچنین شما میتوانید برای تهیه آب میوههای دیگر مانند آب سیب، آب پرتقال، آب انار و آب هندوانه از آبمیوهگیری صنعتی الوین استفاده نمایید. با این محصول میتوانید آب انواع میوههای مختلف را در حجم بالا تهیه کنید.