انواع روش های گرفتن آب جعفری
برای گرفتن آب جعفری دو روش ساده وجود دارد.
روش اول:
یک دسته جعفری تازه را تمیز کنید و سپس بخوبی بشویید. پس از شستن و خشک شدن جعفری ها آن ها را داخل یک دستگاه آبمیوه گیری بریزید. نیازی به گرفتن ساقه جعفری ها نیست و امکان آبگیری جعفری ها با ساقه وجود دارد. سرعت دستگاه آبمیوه گیری در آبگیری جعفری بسیار مهم است و حتما سرعت بالا را انتخاب کنید.
روش دوم:
همانند روش اول بعد از شستن جعفری ها آنها را خرد کرده و سپس به همراه یک لیوان آب داخل دستگاه آبمیوه گیری بریزید. دستگاه را تا زمانی که جعفری ها کاملا میکس شوند خاموش نکنید. پس از اینکه آب و جعفری خوب ترکیب شد آن را از صافی رد کنید. آب جعفری شما آماده است.
لازم به ذکر است در صورتی که تمایل به مصرف آب جعفری خام ندارید می توانید جعفری ها را قبل از آبگیری بپزید. برای این کار یکد دسته جعفری را شسته و به همراه 4 لیوان آب داخل ظرف ریخته و بر روی گاز قرار دهید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید و سپس از صافی رد کنید تا آب جعفری شما آماده شود.
دستگاه آبمیوه گیری صنعتی الوین با طراحی منحصر بفرد و کیفیت بالا آماده خدمت رسانی به مشتریان عزیز است
فواید آب جعفری
مصرف جعفری در کنار غذاها و همچنین آب جعفری خواص بیشماری دارد در اینجا سعی کردیم تا به مهمترین خواص مصرف آب جعفری اشاره کنیم
- سم زدایی بدن : ویتامین ها و فلاونوئیدها موجود در جعفری سبب پاکسازی و سم زدایی بدن می شود
- درمان کم خونی : جعفری حاوی آهن است و برای درمان کم خونی ناشی از فقر آهن توصیه می شود
- پیشگیری از سرطان پروستات و کولون : جعفری حاوی فلاونوئید خاصی به نام اپی ژنین است که سبب مرگ سلول های سرطانی می شود
- درمان یبوست : فیبر موجود در جعفری سبب افزایش حرکات روده شده و برای درمان یبوست مناسب است
- درمان سرماخوردگی : مصرف جعفری برای درمان تب و سرفه در هنگام سرماخوردگی توصیه می شود
- بهبود عملکرد کلیه ها : مصرف جعفری در عملکرد سالم کلیه ها موثر است
- پاکسازی کبد : مصرف مستمر و به اندازه جعفری سبب پاکسازی کبد می شود
- بهبود سلامت قلب : مصرف جعفری سلامت قلب و عروق را حفظ کرده و از بروز سکته های قلبی جلوگیری می کند